Wat zijn Pre-Workout Supplementen?

Wat zijn Pre-Workout Supplementen?

Wat zijn pre workout supplementen? Een pre workout supplement is een voedingssupplement in poeder, pil of gel vorm. Zoals de naam al beschrijft is het een supplement wat je inneemt voor (pre) de training (workout). Een pre-workout supplement zorgt voor een bepaald effect tijdens de workout. De effecten kunnen zorgen voor meer explosieve kracht, meer uithoudingsvermogen, een verhoogde mentale focus, een betere lichamelijke doorbloeding (spierpomp) en een hoger energie level. Over het algemeen kan gezegd worden dat het een boost geeft aan je trainingen. Een pre workout supplement wordt daarom ook wel een pre-workout booster genoemd.

Zoek je een pre-workout supplement om je workouts te verbeteren? Je kan dan kiezen uit verschillende type pre-workouts boosters: Pre-Workouts met Stimulanten, Pre-Workouts zonder stimulanten, Pre-Workouts gericht op Energie en Pre-Workouts gericht op spierpomp. Daarnaast heb je ook nog pre-workout amino’s en pre-workout add-on producten.

Wil je een pre-workout kopen? Vraag jezelf dan af met welk doel je een pre-workout wilt gaan gebruiken. Wil je een pre-workout graag voelen? Kies dan voor een pre-workout met Beta-Alanine en cafeïne. Neem je niet zo vaak cafeïne? Begin dan met een pre-workout met een lagere dosis cafeïne (zoals Prolific van Pescience) en werk over tijd naar een zwaardere pre-workout toe (zoals Total War van Redcon1).

Vaak kun je op de website van de fabrikant veel informatie vinden over producten die wij verkopen. Heb je nog vragen over een pre-workout supplement? Stel je vraag via Instagram aan één van de Preworkoutexperts!